Vi selger din bobil. Trygt og Enkelt

Northern Miles selger din bobil for deg. Alt du trenger å gjøre er å levere bobilen hos oss og vi sørger for resten. Vasking, annonsering, fuktester, gasskontroll, service, stiller garanti, alt for å sørge for at du som selger bekymringsløst og enkelt skal få solgt din bobil og for at kjøper skal få seg en trygg handel.

Trygt

Da vi som forhandler selger din bobil kan du slappe helt av og vite at salget skjer på en trygg måte. Vi sørger for å fikse alt av papirarbeid, annonsering og stiller med garanti på bilene sånn at du, både før og etter salget, ikke behøver å bekymre deg over noen som helst. Dette er en av de store fordelen ved å ikke selge som privatperson, men heller la oss selge den for deg.

Enkelt

Alt du trenger å gjøre for at vi skal selge bilen din er å levere den hos oss og vi fikser resten.
Northern Miles Bobilsalg vil gjøre det så enkelt som mulig for deg å få bobilen din solgt. Vi sørger for at bilen blir vasket både på innsiden og utsiden. Tar fine bilder og lager en kvlitets annonse av bobilen. Foretar fukttest og gasskontroll av bilen for å øke kvaliteten på bobilen. Og ikke minst så stiller vi også garanti sånn at du som selger, og kommende eier, vil føle seg trygg på handelen. Aldri har det vært så enkelt, sikkert og effektivt å selge din bobil.

longbanner

Tilstandsrapport

Da vi I NorthernMiles står for salget av bobilen må vi vite hva som er gjort med bilen av div endringer og vedlikeholds tilltak får å sikre at eventuel kjøper opplever et trygt og informativt kjøp. Derfor trenger vi en kopi av tilstandsrapporten.

Fullmakt

Fullmakt. Dette for å kunne gjøre det som må til av papirarbeid I forbindelse med salg. Vi NorthernMiles og du som kunde avtaler på forhånd salgspris på avtalt bobil og eventuelle andre detaljer rundt salget av bobil.

Salgsbetingelser

NorthernMiles Bobilsag tar honorar på 8% og en service avgift på 5000kr som IKKE er refunderbar. I service pakken inkluderes det vask av bobil inn- og utvendig, fukttest og gasskontroll. Dette gjør vi for å optimere produktet som skal selges. Ny eier får et bedre produkt produkt og vi kan omsette bobilen fortere og mer effektivt på vegne av selger.

Kontakt oss

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding