Header-KombiBox-Caddy-Strand

KombiBoksen -designet for varebiler med høy takhøyde

Grunnet den kompakte utvendige dimensjonen og interiøret, gir varebiler med høy takhøyde et ideelt grunnlag for hverdagscamper. For denne hensikten kan KombiBoksen enkelt og lett bli plassert i varerommet, og på et blunk har du det viktigste du trenger på reisen: seng, kjøkken, vanntilførsel og lagringsplass.

Det komplette systemet er en kompakt enhet. Så nå behøver du ikke å glemme noe og installasjonen er gjort på ett minutt. Kjøkkenet er klart til å bruke i løpet av sekunder og den komfortable sengen blir foldet ut med en hånd. Så du kan fullt ut nyte ferien din, og har en avslappet og fleksibel reise.

 

To versjoner av boksen

Kombiboksen passer inn i ca 20 forskjellige varebiltyper med høy takhøyde og er tilgjengelig i to versjoner: KombiBoks-1 og KombiBoks-2. Målene til kjøkkenboksen og den sammenlagte sengen er nøyaktig de samme. Den eneste forskjellen er at de to sammenfoldete sengedelene har en differanse i lengden, se illustrasjonen nedenfor.

Begge delene av KB-1 har mer eller mindre den samme lengden. I KB-2 er den midterste delen av sengen kortere, slik at sengen ikke skal slå inn i taket når den blir utfoldet. Den øverste delen av sengen har en tilsvarende utvidelse, slik at sengen blir 195 cm.

KB-2 kan også brukes i alle kjøretøy som KB-1 er satt opp i, men som en regel i kjøretøy med kort akselavstand, er det da ikke mulig for personer å sitte i forsetet.

Dersom det er en tredje rad med seter i kjøretøyet, må dette bli fjernet.

Q-Web-Box-Masse-Illus_A01-KB1 Q-Web-Box-Masse-Illus_A01-KB2

 

 

Boksens størrelse er: B 106 x H 42 x D 76 cm

QUQUQ-Box-offen-big

KombiBoksen passer til:

Citroën Berlingo First
Citroën Berlingo II
Dacia Dokker
Fiat Doblò I
Fiat Doblò II
Fiat Doblò II lang
Ford Tourneo Connect I
Ford Tourneo Connect lI
Ford Tourneo Grand Connect Il
Mercedes Citan long (=normal)
Mercedes Citan extra long
Mercedes Vameo
Nissan NV 200/Evalia
Opel Combo C
Opel Combo D
Opel Combo D lang
Peugoet Partner Origin
Peugoet Partner Tepee
Renault Kangoo I
Renault Kangoo II
Renault Grand Kangoo II
VW Caddy 3
VW Caddy Maxi 3
VW Caddy 4
VW Caddy Maxi 4